Reklama

kawa zimowa

3/3
Dlaczego warto pić kawę? 3 przepisy na zimową kawę
pixabay.com
Kawa z mlekiem o smaku imbiru: mleko z imbirem zagotowujemy w garnuszku. Dolewamy do świeżo zaparzonej kawy. Podajemy z ulubionym słodzikiem. W przygotowaniu tych kaw nie ma wielkiej filozofii, ale smakują naprawdę wybornie. Warto spróbować!
Reklama

Bez porannej kawy czasem trudno funkcjonować. Niektórym tak bardzo wszedł w nawyk ten codzienny rytuał, że nie wyobrażają sobie nawet, by mogli zacząć dzień inaczej. Jedni wolą pić ją z mlekiem i raczej słabą, inni mocną i całkiem czarną. Z cukrem albo bez. Czasem z pianką. Może być też smakowa. Każda kawa spełnia swoje zadanie - i to jest przecież w tym wszystkim najważniejsze.

Reklama
Zobacz kolejne zdjęcie: żywa choinka - galeria zdjęć
Autor galerii: Olga Szarycka,
21 grudnia 2019