Przepis na aromatyczną rybę po hiszpańsku
Ryby na stałe goszczą w Twoim jadłospisie? Jeśli tak, to poznaj przepis na przepyszną, aromatyczną i kolorową rybę po hiszpańsku.
Reklama
Składniki:
- łyżka oleju roślinnego
- średnia cebula, posiekana
- ząbek czosnku, drobno posiekany
- czerwona papryka
- duża marchewka
- 3 pomidory
- kilka oliwek
- puszka czerwonej fasoli
- 1/4 szklanki świeżej pietruszki
- 3 łyżki słodkiej papryki
- 4 łyżki zmielonego kminku
- 1 łyżeczka pieprzu cayenne
- 2 łyżki bulionu z kurczaka
- sól
- 5 filetów ulubionej ryby
Reklama
Wydawcą zaradnakobieta.pl jest Digital Avenue sp. z o.o.
Obserwuj nas na
Udostępnij artykuł
Polecamy
Następny artykuł
Czytaj więcej
Eksperymentuj w kuchni: Ryba w panierce panko z ulubionymi dodatkami
Próbowałaś ryby w panierce panko? Ta japońska metoda panierowania ryb jest nie tylko pyszna, ale także zdrowa i chrupiąca. Dowiedz się, jak przygotować rybę w panierce panko!
Dodaj te zioła do ryby. Zawsze będzie aromatyczna i soczysta
Jeśli chcesz przygotować rybę, która rozpływa się w ustach i ma wyjątkowy aromat, zioła są kluczowym składnikiem Twojego sukcesu. Oto lista ziół, które doskonale komponują się z różnymi rodzajami ryb, nadając im niezapomniany smak i soczystość.
Solisz rybę na kilka godzin przed pieczeniem? To gigantyczny błąd
Soczysta i doskonale przyrządzona ryba to prawdziwa uczta dla podniebienia. Jednak osiągnięcie tego celu może wymagać pewnych sztuczek i technik kulinarnej magii. Jednym z najważniejszych aspektów w przyrządzaniu ryb jest zachowanie ich naturalnej wilgotności i soczystości. Okazuje się, że poprawne solenie ryby ma ogromne znaczenie w tym kontekście.
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
© 2024 ZaradnaKobieta.pl