Przepis na kotlety FIT z kaszy jaglanej
Kasza jaglana, nie dość że jest smaczna, to także bardzo zdrowa! Jeśli chcesz wprowadzić ją na stałe do swojej diety, poznaj przepis, dzięki któremu pokochasz ten rodzaj kaszy!
Reklama
Składniki:
- 8 jajek ugotowanych na twardo
- 1 surowe jajko
- 1/2 szklanki kaszy jaglanej
- pęczek natki pietruszki drobno posiekanej
- 2 łyżki prażonego lnu
- 1 łyżka miękkiego masła
- sól
- świeżo zmielony czarny pieprz
- 6 łyżek tartej bułki
- 8 łyżek oliwy
- 1 łyżka masła
Reklama
Wydawcą zaradnakobieta.pl jest Digital Avenue sp. z o.o.
Obserwuj nas na
Udostępnij artykuł
Polecamy
Następny artykuł
Czytaj więcej
Kasza bulgur - smaczna i zdrowa
Kasza bulgur to jedna z najpopularniejszych kasz na świecie, która zdobywa coraz większą popularność nie tylko ze względu na swoje walory kulinarne, ale również zdrowotne. Jest to idealna alternatywa dla tradycyjnych kasz, takich jak kasza gryczana czy kasza jaglana. Co sprawia, że kasza bulgur jest tak wyjątkowa i dlaczego warto ją polecać osobom dbającym o linię?
Jaka jest najzdrowsza kuchnia na świecie?
Czy zastanawiałaś się kiedyś, jaka jest najzdrowsza kuchnia na świecie? Jeśli tak, to odpowiedź może cię zaskoczyć. Kuchnia, która uznawana jest za najzdrowszą na świecie, to kuchnia śródziemnomorska. Jest to połączenie różnych kuchni basenu Morza Śródziemnomorskiego, takich jak włoska, grecka, hiszpańska, prowansalska, turecka, tunezyjska i marokańska.
Co zrobić żeby kasza była sypka?
Czy zdarzyło Ci się kiedyś ugotować kaszę, a potem odkryć, że jest kleista i mało apetyczna? Nie martw się, to zdarza się wielu osobom. Ale dzięki kilku prostym trikom, możesz przygotować pyszną, sypką kaszę, która zachwyci Twoją rodzinę i gości. W tym artykule podpowiemy Ci, jak ugotować kaszę, aby była sypka i smaczna.
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
© 2024 ZaradnaKobieta.pl